SHNITEL DIN PIEpT DE PUI CU CEAPA LA CUPTOR


O mancare deasemanea , care se prepara intr-un timp foarte scurt  si e destul de gustoasa . Puteti sa preparati mai multe shinitele odata  si sa le pastrati la frigider pana la 3 zile, deoarece contin maioneza si ea nu se pastreaza mult timp.

Ingredientele :

filete din piept de gaina
sare, piper negru macinat 

pentru un filete am folosit jumatate de ceapa , taiata cuburi,presarata cu marar , 
putin suc de lamaie, sare si piper macinat
o lingura cu varf de maioneza,
50-60 gr de cascaval ras prin razatoare 




Se coace la cuptor timp de 20-25minute la temperatura 200C. Se primeste o carnita  foarte suculenta si aromata de la ceapa , acoperita cu o pojgita de cascaval crocan.
sunt gustoase in stare rece si calda. 
Опубликовать сообщение


4 comentarii:

  1. De fiecare data vin cu mare placere in bucatarie la tine.Minunat trebuie sa fie acest snitel.
    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc din suflet draga Marie . Ma bucur , ca gasesti timp sa vii in ospetie, ceea ce eu nu pot lauda , deoarece 10-12 ore pe zi nu le poti scurta nici sub un mod . Ramane numai sa fiu ziua cu gandul la voi si sa ma gandesc cu ce sa va servesc gustos si frumos pt suflet.
    Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut si de astea, ce sa spun....bun, bun de tot :)))) Merciiii

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu inteleg cum se fac ...ce e chestia aia maronie din a doua poza???cum se pun in tava pur si simplu cu cascavalul deasupra, si pe partea cealalta a puiului nu e nimic???adica acel cascaval vine doar pe o parte?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...